Personlig assistent till pojke i Lerum

Jobba som personlig assistent i Lerum

Om Ågrenska som arbetsgivare

Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.

Om dig

Vi söker en strukturerad, lyhörd, varm och engagerad personlig assistent, som gillar att arbeta självständigt och ta ansvar. Som person ska du vara lugn och trygg, men även gilla att hitta på saker och ta initiativ till aktiviteter. Du ska tycka det är roligt och givande att vara med och bidra till pojkens utveckling, genom påhittighet och träning.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att jobba med barn/ungdomar, helst med olika funktionsnedsättningar och särskilda behov, så som autism, men personlig lämplighet och rätt personkemi mellan dig och pojken, samt familjen, är det allra viktigaste. Det är meriterande om du har kunskap om TAKK, bildkommunikation, sondmatning och visst pedagogiskt arbete.

Du som söker bör gilla att vara utomhus, samt vara rökfri och inte allergisk mot klor, häst eller hund. 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en personlig assistent till en pojke i 10-årsåldern som bor i Lerum tillsammans med sina föräldrar och två småsyskon.

Som assistent kommer du att vara med i både lek och allvar. Du är med och motiverar, tränar och utvecklar pojkens kommunikation och ADL. Du är även med vid olika typer av fritidsaktiviteter som att bada, vara med favoritdjuren häst och hund, att ta promenader, se på tåg och gå till sjön, men också att hitta på och motivera till nya aktiviteter.

Pojken behöver hjälp med det mesta i vardagen, så omvårdnad, sondmatning och lättare medicinhantering ingår också i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med många utvecklingsmöjligheter.

Tjänst: 60-80%
Schemalagd arbetstid em/kv på vardagar, helger, lov samt extra vid behov. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras, det viktigaste är att hitta rätt person.

Sök tjänsten 

  • Skicka ansökan till assistans@agrenska.se, Bifoga CV och personligt brev, samt ange referensnummer 4051/2019. Vi behandlar ansökningarna löpande.
  • Kontaktperson: Louise Jeltin, assistanssamordnare, 031-750 91 48
  • Ansök om utdrag från belastningsregistret, på nedan länk, för att arbeta med barn och unga inom LSS 

 Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

 

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans 
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås 
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås 
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)