Sjuksköterska till familje- och korttidverksamheten

Vi söker nu en sjuksköterska till barnteamet för arbete i familje- och korttidsverksamheten

Som sjuksköterska hos oss ingår du i vårt tvärprofessionella Barnteam där arbetsuppgifterna består av två huvuddelar.

Familjeverksamheten riktar sig till familjer som har barn med sällsynta funktionsnedsättningar/sjukdomar där hela familjen erbjuds vistelse hos oss i fem dagar. Arbetet i familjeverksamheten innebär att tillsammans med övriga i Barnteamet genomföra verksamhet i form av skoluppgifter, diagnos och syskonsamtal samt gruppförstärkande aktiviteter för barnen och ungdomarna med funktionsnedsättning och deras syskon.
I familjeveckorna bidrar sjuksköterskorna med sin kunskap och kompetens inom medicin och omvårdnad både i planering samt genomförande av vistelserna.

Korttidsverksamheten riktar sig till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar och bedrivs framför allt på sommaren, veckoslut, helger och skollov.
Som gruppansvarig i korttidsverksamheten har du ansvar för planering och genomförande av vistelserna vilket innebär medicinska bedömningar, ansvar för hantering av läkemedel, aktivitetsplanering, bemanning och arbetsledning.

Att genomföra föreläsningar ingår också i tjänsten.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom område funktionsnedsättning. Att arbeta självständigt är en förutsättning för det här arbetet men du behöver också kunna samarbeta i team med flera olika arbetsgrupper. Du är duktig på att organisera samtidigt som du är öppen för förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

B-körkort erfordras

Anställningsform

Omfattning: Tillsvidare, heltid
Tillträde: 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse

Ansökan och upplysningar

Ansök tjänsten snarast, dock senast 17 oktober, vi gör löpande urval så vänta inte!
Maila din ansökan CV och  personligt brev till 
ingela.markenstrand@agrenska.se
Märk mailet "Ansökan sjuksköterska".
Frågor om tjänsten besvaras av Gustaf Nylén, Barnteamschef, 031-750 91 23

Söker du denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt
Ågrenskas personuppgiftspolicy, (sidan öppnas i nytt fönster)

Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella.

Ågrenska ligger naturskönt på Lilla Amundön, 1,5 mil söder om Göteborg och ägs av Ågrenska Stiftelsen, som är en non-profit organisation. Ågrenska har närmare 80 anställda och bedriver bland annat korttidsvistelse, familjeverksamhet, vuxenverksamhet, kurser, konferenser och personlig assistans.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)