Sommarjobb - Kvällar/helger i Hovås/Billdal

Gillar du djur och vill vara assistent. Då söker vi någon till en glad 17åring

Om dig

Kommer du från vården, hemtjänsten eller har erfarenheter av personlig assistans och vill hitta en person att lägga fokus på samt arbeta i ett lugnare tempo, fortsätt gärna läsa ;)

Du får gärna vara man eller kvinna, allt mellan 25-60 år. Bara du är varm som person och gillar att se till helheten av en individs liv. Skadar inte om du har lite barnasinne och gillar att ta initiativ till aktiviteter och du får gärna dela killens stora intresse för djur och musik. Det är också viktigt att du är ansvarsfull, har humor och inte är allergisk för djur. Slutligen ska du vara bekväm med och tycka om omvårdnadsarbete.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att jobba med barn/ungdomar med funktionsnedsättningar och/eller omvårdnadsarbete. Personlig lämplighet och rätt personkemi är dock det viktigaste. Det är bra att du tänker långsiktigt när du söker denna tjänst. Killen bor i västra Göteborg och buss Rosa stannar precis utanför huset. Därför är det lätt att pendla från centrala Göteborg.

Utdrag från belastningsregistret krävs då killen är under 18 år.

Dina arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet att vara en del av våran grupp och vi söker dig som är intresserad av att arbeta mer eftermiddagar/ helger och nätter. Viss tid på dagen kan förekomma, då följer du med kille till fritids eller skolan. Det finns även möjlighet till viss arbetsledarroll i denna tjänst. Är du intresserad av schemaläggning, dokumentation, planering eller personal/rekrytering. Så har du stora möjligheter att utvecklas!

Du kommer arbeta med en glad kille på 16 år som älskar djur och natur, musik och film Assistenterna stötta honom igenom hela vardagen. Hans diagnos innebär att han är blind, har talsvårigheter, begränsat minne, rörelsehinder, samt epilepsi. Med diagnosen följer också att man med tiden blir sämre och därför behöver assistenterna alltid ligga steget före och göra dagarna roliga och härliga! Därför sätter vi stor vikt vid att du ska trivas i att arbeta omvårdande och ha ett lugn. Vi lägger även stor vikt vid att du utbildas i takt med de behov som kan uppkomma.

Tjänstgöringsgraden kan variera och du har stora möjligheter att vara med och påverka. Vi kan idag erbjuda allt mellan 20-60% Jobbet beskrivs som lugnt med möjlighet att lägga all fokusera på en person och stötta honom i genom vardagar och utveckling!


Tjänstgöring
- 60-80 % vikariat under våren samt mer under sommaren.
- Dagtid, helg, eftermiddag samt eftermiddag + jour.

Sök tjänsten 

  • Skicka ansökan till assistans@agrenska.se, Bifoga CV och personligt brev, samt ange referensnummer 4018/2019. Vi behandlar ansökningarna löpande.
  • Kontaktperson Wilma Lundberg, Assistanssamordnare 0768-673 980 
  • Ansök om utdrag från belastningsregistret, på nedan länk, för att arbeta med barn och unga inom LSS 

 Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Om Ågrenska som arbetsgivare 

Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans 
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås 
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås 
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)