Sommarjobb - teckens som stöd och mycket äventyr tillsammans med Ebba

Ebba söker en personlig assistent som behärskar tecken som stöd

Om Ågrenska som arbetsgivare 

Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.

Om dig

Ebba 14 år söker en personlig assistent som behärskar tecken som stöd. Du ska vara tjej, stark i kroppen då arbetet innefattar en hel del förflyttningar. Annars ska du ha glimten i ögat och kunna busa samtidigt som du är lyhörd till Ebbas önskemål. Det är även till fördel om du har tidigare erfarenheter som personlig assistent för barn och har arbetat i en familj. Ebba har kommit upp i en ålder då hon gör vissa aktiviteter utan sina föräldrar varför det också är viktigt att du är en självständig och trygg tjej som trivs med att arbeta med barn. Det är till fördel av du har körkort men inget måste. Vi ser gärna att du och Ebba trivs ihop därför är personkemi något vi prioriterar.

Dina arbetsuppgifter

Ebba är en väldigt pigg, glad och initiativrik tjej som tycker om att vara aktiv. Hon bor i Hovås med sin familj. Hon gillar att vara ute och spela fotboll, hitta på bus men också att vara inne och spela spel på iPad/dator/TV-spel. Favorit musiken just nu är Marcus och Martinus Ebba har en hörselnedsättning och cocheaimplantat, en CP-skada som gör att hennes motorik och balans är kraftigt påverkad. Hon använder rullator för att gå kortare sträckor, annars sitter hon i rullstol. Ebba behöver hjälp med det mesta, alltifrån förflyttningar, hygien och toalettbesök till hjälp med att äta och klä på sig. Du kommer också att få hjälpa Ebba med hennes stretchning och motorik träning.

Tiderna är förlagda efter det att hon slutat skolan, enstaka helger och längre dagpass under lov och sommar. Tjänsten går bra att kombinera med studier eller skola.

Tjänst: 60 %
Större tjänst under sommaren 

Sök tjänsten 

  • Skicka ansökan till assistans@agrenska.se, Bifoga CV och personligt brev, samt ange referensnummer 4031/2019. Vi behandlar ansökningarna löpande.
  • Kontaktperson Wilma Lundberg, Assistanssamordnare 0768-673 980 
  • Ansök om utdrag från belastningsregistret, på nedan länk, för att arbeta med barn och unga inom LSS 

 Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans
Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås
Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås
Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)