Vaken natt 90%

Natt tjänst i Alingsås

Om Ågrenska som arbetsgivare 

Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.

Om dig

Du som söker får gärna vara en trygg person som är van att arbeta natt. Vi förväntar oss att du är lyhörd och närvarande kring killens behov samt att du som söker bör ha erfarenheter av att arbeta med barn och i synnerhet barn med funktionshinder. Du får gärna har erfarenhet av vårdyrket eller en relevant utbildning då arbetet innebär medicinsk sjukvård, medicinering, sondmatning och hjälpmedel som du behöver komma överens med. Bredvidgång ingår för att du och brukaren ska bli trygga.

Då du har två olika arbetsplatser ( hemmet och korttiden) och kommer ingå i en större grupp av assistenter det innebär att du har fina möjligheter att ständigt bolla med dina kollegor men kräver också att du har lätt för att samarbeta.

Är du en person som inte ser hinder utan möjligheter, som vågar prova nytt och är drivande till att ge förutsättningar för en meningsfull och värdig vardag till barn med stora svårigheter. Sök !

I hemmet finns hund och du ska vara rökfri inget krav på körkort.

Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent i denna tjänst är din främsta uppgift att vaka under natten för en pojke på 7 år som har stora behov av medicinering samt skötsel av hans andningsapparater under natten. Ett natt pass innebär att du kommer vid 22.00 och byter av med dagpersonalen för att sedan åka med i färdtjänsten till skolan och sluta kl 08:00 på morgonen. Du åker alltid med i taxin till skolan i Alingsås. Det innebär att du börjar och slutar på olika ställen. Du arbetar i hemmet men också vissa nätter på korttids. Fredag, lördag och dagar pojken är på korttids då börjar man kl 21.00.
Pojken du kommer arbeta hos har en bror som också har vaken natt, vilket innebär att du aldrig arbetar ensam. 

I arbetet igår det också hantering av epilepsi, medicin, inhalator, mat via PEG, lyft som hjälpmedel samt att syrgas kan behövas ibland.

Tjänst: Vaken natt 90% 22:00-08:00

 

Sök tjänsten

  • Skicka ansökan till assistans@agrenska.se, Bifoga CV och personligt brev, samt ange referensnummer 4050natt/2019. 
  • Kontaktperson: Assistanssamordnare, Wilma Lundberg, 0768-673980 och Anna Johannesson, 0709964273
  • Ansök om utdrag från belastningsregistret, på nedan länk, för att arbeta med barn och unga inom LSS 

Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

 

Arbetsgivare

Ågrenska Personlig Assistans Besöksadress: Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås Postadress: Box 2058, 436 02 Hovås Tel: 031-750 91 00 E-post: assistans@agrenska.se

I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy som du hittar på vår hemsida: http://www.agrenska.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)