Studiebesök

Vill ni veta mer om hur vi arbetar?

Välkommen till oss på ett studiebesök och ta del av hur vi arbetar i mötet med familjer, barn och ungdomar med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar. Vid besöket får ni höra om hur vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, där vi ser hela människan och har hela familjen i fokus.

Ni får möta någon av våra erfarna medarbetare som tar er med på en rundvandring runt ön och berättar om vårt arbete.

Hela besöket tar cirka 1,5 timme.

Ett studiebesök på Ågrenska kostar 275 kr/person (inkl. moms). Eventuellt överskott från studiebesöket går oavkortat till Ågrenskas icke-vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta hälsotillstånd.

Digitalt studiebesök

Det går också bra att boka ett digitalt studiebesök hos oss. Ni möter då någon av våra medarbetare över Zoom för en virtuell rundvandring bland våra byggnader och verksamheter.

Ett digitalt studiebesök tar ca 1 timme, inklusive tid för frågor. Det digitala studiebesöket kostar 175 kr (inkl. moms)/person.

Studiebesöksförfrågan

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Via länken kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Dataskyddsförordningen (GDPR)
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)