Studiebesök

Nyfiken på att veta mer om Ågrenskas verksamheter? Då är du varmt välkommen på studiebesök hos oss. Vi tar emot besök 16 september till 30 april.

Vi har flera olika verksamheter, korttids, personlig assistans, kurser och utbildningar och daglig verksamhet som vi gärna vill berätta om för er. Samtidigt har ni möjlighet att se vår fantastiska miljö på Lilla Amundön.

Studiebesöket består av en informationsdel, fika samt rundvandring på Sinnenas promenad; en vandring runt ön längs med havet och beskrivning av vilka verksamheter som förekommer i de olika byggnaderna. Fika ingår, kaffe/te och bulle. Hela besöket tar cirka 1,5 timme.

Ett studiebesök på Ågrenska kostar 195 kr/person (inkl. moms).
Vid färre än 10 deltagare så ombokas studiebesöket till annat datum.

Studiebesöksförfrågan

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.

Dataskyddsförordningen (GDPR)
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)