Ågrenskas stöd

En viktig del av Ågrenskas arbete är att ge stöd och vägledning kring sällsynta diagnoser och mer vanligt förekommande funktionsnedsättningar


Ågrenska

Ågrenska, Box 2058, 436 02 Hovås .................................................... Besöksadress: Ågrenska, Lilla Amundön, Lillövägen 20, 436 58 Hovås


Flygfoto över ön

Ågrenska har mycket kontakt via e-post och telefon med personer som har funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt personal från exempelvis sjukvård, skola och habilitering. Kontakta oss gärna för frågor eller vägledning.

Högkvalitativt stöd

Ågrenska samarbetar med nationella och internationella specialister inom olika områden såsom habiliteringar, barnkliniker, aktuella intresseorganisationer och regionala medicinska centrum för sällsynta diagnoser (CSD). Detta för att kunna erbjuda ett så relevant och högkvalitativt stöd som möjligt.

Våra verksamheter

Vi erbjuder

Ågrenska har flera olika verksamheter för personer med sällsynta diagnoser, deras familjer och professionella. Det är familj- och vuxenvistelser, korttids och sommarläger, personlig assistans och utbildningar, kurser och catering.

Ågrenskas verksamheter
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)