Corporate Social Responsibility

Ågrenska är en idéburen, ickevinstdriven (non-profit) verksamhet. Vi är beroende av människors och verksamheters generositet för att bedriva vår verksamhet. Visa ditt företags samhällsengagemang, genom en Corporate Social Responsibility, CSR-strategi med oss.


Charlotte Tellermark

Ansvarig Ågrenskas vänskapsförening


Fotograf: Semaan Kabbouch

Det finns flera olika sätt att engagera sig i Ågrenskas verksamhet. Ett enkelt sätt är att bidra genom att erbjuda ditt företags produkter eller tjänster till oss. Fler och fler företag känner samhällsengagemang och vill idag aktivt arbeta med ”CSR” Corporate Social Responsibility. Hör av dig till oss för ett samtal om hur vi skulle kunna lägga upp en gemensam win-win-situation mellan Ågrenska och ditt företag genom att skapa en CSR-strategi tillsammans. Vi har idag bland annat stöd från Microsoft, som är vår enskilt största supporter.

Håll konferensen på Ågrenska

Flera företag väljer att förlägga sin konferens på Ågrenska. Det är ett enkelt sätt att bidra till vårt arbete. Allt överskott från konferensverksamheten går tillbaka till Ågrenskas icke vinstdrivande verksamhet.

Bli volontär

Som privatperson eller som anställd på ett företag kan du göra en volontärinsats på Ågrenska. Låter det intressant att göra en insats för en god sak? Hör av dig till Volontärbyrån, www.volontarbyran.org/goteborg

Gå med i Vänskapsföreningen

Ett annat enkelt sätt att stödja är att gå med i Ågrenskas vänskapsförening. Stora delar av de bidrag vi får kommer via Vänskapsföreningen. Föreningen har ett 90-konto, som står under ständig granskning av Svensk Insamlingskontroll.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)