Testamente

Din sista vilja kan hjälpa många barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Du kan välja att testamentera till Ågrenska.

Kanske vill du testamentera till ett specifikt ändamål. Hör av dig så kan vi diskutera vad som känns bäst för dig. Generellt kan sägas att skriva testamente behöver inte vara svårt. Ett handskrivet brev räcker och att du ber ett par personer bevittna. De skall vara över 15 år och inte vara förmånstagare eller släkt. De behöver inte veta vad som står i testamentet.

Kontakta oss om du vill komma på besök för att få mer information. Eller ta kontakt med din bank för hjälp att skriva testamente.

Relaterad information

Ågrenska Vänskapsföreningen har flera insamlingskonton.

Bankgiro: 909-1109, plusgiro: 909110-9 eller swish: 123 909 11 09

Ågrenska Vänskapsföreningen är medlemmar i Giva Sverige och granskas av Svensk Insamlingskontroll

Dataskyddsförordningen (GDPR)
Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.  

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)