Friluftsdagen 24 maj 2022

Ågrenskas friluftsdag lockar elever från Göteborgs alla särskolor.

Friluftsdagen arrangeras 24 maj kl. 09.30-13.30

Friluftsdagen ordnas i maj varje år. Det är en heldag för eleverna på särskolorna i Göteborg med omnejd. På friluftsdagen finns möjlighet att prova på de aktiviteter som finns på Ågrenska. Det är allt från pilbågsskytte, paddling i kajak, poängpromenad till ansiktsmålning. Vi samarbetar med elever från utbildningen för aktiveringspedagoger i Mölndal.

Vi hoppas så klart på bra väder men det är viktigt att ni tar med regnkläder och det som behövs för en heldag ute i naturen. Det finns inte möjlighet för alla att vistas inomhus vid dåligt väder.

Sista anmälningsdag

3 maj

Parkering och färdtjänst

All parkering, lämning och hämtning sker på Stora Amundöns parkering. Det finns ingen möjlighet att köra in med några fordon på Lilla Amundön under dagen.

Fika och lunch

Till fikan serveras festis, kaffe och kanelbulle. Till lunch bjuds de på korv med mos. Det finns möjlighet att välja glutenfritt, laktosfritt, -fläsk och vegetariskt. OBS! detta måste föranmälas i webbformuläret. Om ni har elever som behöver annan sorts mat så ber vi er vänligen ta med detta.

Kontakta oss om du har frågor eller behöver komplettera din anmälan med uppgifter, antal eller specialmat.  

Varmt välkomna!

Lena Strömstedt, samordnare 031-750 91 00, vf@agrenska.se
Vi kan tyvärr inte ta emot anmälningar via mailadressen ovan, vi ber er vänligen fylla i webbformuläret nedan. Har ni däremot övriga frågor är ni välkomna att maila oss.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)