Friluftsdagen 16 maj 2023

Ågrenskas friluftsdag lockar elever från särskolor i Storgöteborg med kranskommuner.

Friluftsdagen arrangeras 16 maj kl. 09.30-13.30

Friluftsdagen ordnas i maj varje år. Det är en heldag för eleverna på särskolorna i Göteborg med omnejd. På friluftsdagen finns möjlighet att prova på de aktiviteter som finns på Ågrenska. Det är allt från pilbågsskytte, paddling i kajak, poängpromenad till ansiktsmålning. Vi samarbetar med elever från utbildningen för aktiveringspedagoger i Mölndal.

Vi hoppas så klart på bra väder men det är viktigt att ni tar med regnkläder och det som behövs för en heldag ute i naturen. Det finns inte möjlighet för alla att vistas inomhus vid dåligt väder.

Sista anmälningsdag

25 april

Parkering och färdtjänst

All parkering, lämning och hämtning sker på Stora Amundöns parkering. Det finns ingen möjlighet att köra in med några fordon på Lilla Amundön under dagen.

Fika och lunch

Till fikan serveras festis, kaffe och kanelbulle. Till lunch bjuds de på korv med mos. Det finns möjlighet att välja glutenfritt, laktosfritt, -fläsk och vegetariskt. OBS! detta måste föranmälas i webbformuläret. Om ni har elever som behöver annan sorts mat så ber vi er vänligen ta med detta. Observera också att det INTE finns någon möjlighet att värma medhavd mat. 

Kontakta oss om du har frågor eller behöver komplettera din anmälan med uppgifter, antal eller specialmat.  

Varmt välkomna!

Lena Strömstedt, samordnare 031-750 91 00, vf@agrenska.se
Vi kan tyvärr inte ta emot anmälningar via mailadressen ovan, vi ber er vänligen fylla i webbformuläret nedan. Har ni däremot övriga frågor är ni välkomna att maila oss.

Anmälan Friluftsdagen 16 maj 2023
 
 
Specialkost
  Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen av dina uppgifter.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)