Lekens dag 2021

Vill du trots inställt arrangemang bidra till Vänskapsföreningens fortsatta arbete med att förgylla tillvaron för barnen och ungdomarna som vistas hos oss tar vi tacksamt emot bidraget via Swish: 123 909 11 09.

På lekens dag ska ALLA oavsett förutsättningar kunna leka, uppleva och helt enkelt ha kul. Barn och föräldrar och alla andra ska få möjlighet att träffas, umgås och få inspiration. 

Lekens dag är den enda dagen under året som Ågrenska har öppet för allmänheten. På Lekens dag utforskar vi tillsammans lekens kraft och barnen och ungdomarna får möjlighet att prova på nya aktiviteter tillsammans med nya och gamla kompisar.

Vi bjuder på upplevelser, lekar, idrottsaktiviteter och mycket, mycket mer. Varför inte starta med en skatt-jakt runt ön med många kluriga frågor.

Känn den kittlande känslan av en sjöstjärna eller krabba i din hand. Fortsätt på promenaden en bit och du kan prova låghöjdsbanan eller cykla BMX på en bana. Kanske inte så svårt som du tror? 

På lekplatsen finns flera härliga gungor. De populära minibilarna där barnen själva är chaufförer rullar på som vanligt. Det finns många olika aktiviteter och vi vågar lova att man hittar aktiviteter som passar för alla på Lekens dag.

Relaterad information

Vill du trots inställt arrangemang bidra till Vänskapsföreningens fortsatta arbete med att förgylla tillvaron för barnen och ungdomarna som vistas hos oss tar vi tacksamt emot bidraget via Swish
123 909 11 09.

Swish loggo

Publikrekord på Lekens Dag - igen

Hela 1900 personer kom till årets Lekens Dag. Det blev publikrekord för andra året i rad.

Publikrekord på Lekens Dag - igen
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)