Köp Sällsynta planscher

De vackra och unika planscherna är gjorda särskilt för Ågrenska av illustratören Tzenko Stoyanov. Affischerna finns i fyra olika motiv med antingen sällsynta insekter, fjärilar, blommor eller fåglar. Gläd dig själv eller någon annan. Köp planscherna och bidra till Ågrenskas arbete för barn med sällsynta diagnoser.

Planscherna är formgivna av Momentum och tryckta av Elanders tryckeri.

De är  50x70 cm och kostar 100 kr styck, plus 65 kr i porto per beställning. Planscherna levereras med inbetalningskort. Betalningen ska vara oss tillhanda senast 30 dagar efter leveransdatum. Leveranstiden är 5-10 dagar.

Genom att köpa en plansch bidrar du till att barn med sällsynta diagnoser kan komma till oss på Ågrenska och få hjälp att leva sitt liv efter sina egna förutsättningar.

Affisch BlommorAffisch Fåglar

Affisch FjärilarAffisch Insekter

Beställning av planscher Jag vill beställa följande planscher
 
Klicka på skicka, vänta till svarsmeddelandet dyker upp på skärmen

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.

Dataskyddsförordningen (GDPR)
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)