Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Delta och stöd våra evenemang och kampanjer

Ågrenska anordnar årligen ett flertal evenemang som förenar människor och skapar förutsättningar för att barn och unga med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättning ska få upplevelser utöver det vanliga. Spring för Ågrenska i Göteborgsvarvet, besök eller gör en volontärinsats på den årliga Friluftsdagen. Vi behöver dig! Du är varmt välkommen att delta eller stödja något av våra evenemang.

Evenemang 2023

13 maj: Spring för en sällsynt god sak!

Ta på dig löparskorna och spring för att bidra till att syskon till barn med funktionsnedsättning får komma på läger och träffa andra i samma situation.

Friluftsdagen

Friluftsdagen ordnas i maj varje år. Det är en heldag för eleverna på särskolorna i Göteborg med omnejd. 

Ågrenska ProAm

I den årliga Pro-Am- tävlingen betalar tolv inbjudna amatörer för att spela mot tolv professionella tennisspelare. Avgiften för matcherna går till Ågrenskas verksamhet.

Tidigare evenemang och kampanjer 

Event: Lekens dag

En dag om året har vi haft öppet för ALLA - på Lekens Dag! I år pausar vi Lekens dag.

Kampanj: Giving Tuesday

Den 29 november 2022 var det Giving Tuesday. Ågrenska var med och startade en insamling för syskon. Ta del av ett kostnadsfritt webbinarium om syskon.


Sidan uppdaterad: 2021-11-12