Personlig assistent

Majoriteten av våra uppdragsgivare har sällsynta diagnoser. Men alla assistansberättigade och deras behov är unika. Som personlig assistent på Ågrenska får du ambitiös grund- och vidareutbildning, handledning och friskvård.


Ågrenska Personlig Assistans


Vi arbetar med personlig assistans

Personal assistans
Anders Sandegård

Verksamhetschef Ågrenska Assistans

Louise Jeltin

Assistanssamordnare och koordinator Familje- och vuxenverksamheten

Wilma Hemgren

Assistanssamordnare

Anna Johannesson

Assistanssamordnare

Elina Feurst

Assistanssamordnare

Julia Elfström

Assistanssamordnare

Agneta Jonsson

Ekonomi och löner Assistans

Lediga jobb

Här presenteras våra lediga tjänster. Läs igenom annonsen noggrant och fundera på om arbetet är något för dig. Glöm inte att skicka med CV och personligt brev. Eftersom det är den assistentberättigade som skall välja sina assistenter är det extra viktigt att du beskriver dig själv som person och varför du vill arbete hos just den personen. Lycka till!
Lediga tjänster

Personliga assistenter om Ågrenska:

”Måna om sin personal. Mycket kurser och lyssnar på sin personal. ”
”Rak å bra kommunikation! Tar hand om sin personal!”
”Fick gå så många bredvid-gångar som behövdes för att jag och min brukare skulle känna oss trygga med varandra. Det gillade jag :)”
Från medarbetarenkät 2014

Kompetensutveckling

När du börjar som personlig assistent hos oss får du en grundutbildning om yrkesrollen, förflyttningsteknik och hjärt- och lungräddning. Som kompetensutveckling erbjuds också handledning och specifik utbildning baserad på din brukares behov. 

Inget fusk

Ågrenska redovisar öppet alla intäkter och utgifter kring assistansen och följer alla lagar om hur assistansersättningen ska hanteras. Ågrenska har ett tätt samarbete med försäkringskassan och kommuner kring ansökningar, beslut, överklaganden och utbetalningar.

Tillstånd

Ågrenska har sedan 2011 tillstånd från Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

Kompetens

Vi som arbetar med administration av personlig assistans på Ågrenska är socionomer, personalvetare, beteendevetare och ekonomer med vidareutbildning kopplat till funktionsnedsättning och har tillsammans lång erfarenhet att arbeta med personlig assistans.

Men Ågrenska är mer än bara assistans och därför har vi alla tänkbara professioner att ta hjälp av. På Ågrenska finns det bland annat speciallärare och specialpedagoger, jurister, sjukgymnaster och sjuksköterskor. Alla med stor kompetens om komplexa funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser.

Lediga tjänster Ågrenska Assistans

Som personlig assistent hos oss blir du anställd hos en familj, det kan vara på timmar eller med en fast tjänstgöringsgrad. Vi vill att du ska trivas med den person och familj du arbetar med därför är det vikgtigt för oss att du berättar om dina erfarenheter och vem du är i ett personligt brev.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)