Anmälningsvillkor

Följande villkor gäller vid anmälan till kurser och utbildningar.

Anmälan till kursen

När du klickat på ”Skicka” har du anmält dig till kursen. Ett fönster med meddelande om att vi tagit emot din anmälan öppnas på din skärm. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Om du överlåter din plats till annan vill vi att du kontaktar oss.

Bekräftelse och fakturering

Innan kursstart får du en bekräftelse med viktiga uppgifter som gäller kursen. Faktura skickas efter avslutad kurs och ska betalas enligt de betalningsvillkor som anges på fakturan.

Avbokning

Vid avbokning senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar före kursstart debiteras hela avgiften. 
(särskilda villkor, med anledning av Covid-19, se nedan.)

Inställd kurs

Om kursen ställs in får du meddelande om det senast en vecka innan kursstart.

Särskilda anmälningsvillkor med anledning av Covid-19

De flesta av våra kurser erbjuds på plats och via live-streaming. 
-om du anmält dig till en kurs "på plats på Ågrenska" men får förkylningssymtom finns möjligheten att omvandla din bokning till deltagande via streaming.
-på grund av Covid-19 situationen förbehåller vi oss rätten att ställa om alla kurser till enbart medverkan via live-streaming. Vi erbjuder givetvis friavbokning om du inte har möjlighet att delta via streaming.

Ett fåtal kurser riktar sig endast till deltagande på plats.
-här erbjuder vi deltagare rätten att avboka kostnadsfritt vid förkylningssymptom.
- på grund av Covid-19 situationen förbehåller vi oss rätten att ställa in kurser med kort varsel, givetvis helt utan kostnad för dig.

Gruppanmälan
- Vid flertalet av våra kurser och utbildningsdagar erbjuds rabatt för flera deltagare, med en uppkopplad enhet. Med anledning av Covid-19 gör vi undantag, i särskilda fall, och ger rabatt för gruppanmälningar även om deltagarna måste sitta vid separata uppkopplingar. Uppge era behov vid anmälan.

Har du frågor gällande anmälningsvillkoren kontakta ida.apelmo@agrenska.se

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)