Ett annorlunda syskonskap

Tid - 2023
Sista anmälningsdag
Plats Digitalt via Zoom
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Utbildningsverksamheten, utbildning@agrenska.se

Pris 380 kr (inkl. moms) för privatpersoner och 545 kr (exkl. moms) för yrkesverksamma

En inspirerande föreläsningskväll om syskon till barn med funktionsnedsättning eller sjukdom.

På Ågrenska har vi under många år intresserat oss för syskonens situation och roll i familjer med barn med funktionsnedsättning eller sjukdom.

Vi möter syskon under våra familjevistelser, vid syskonkvällar och under läger för syskon. Vi har också genomfört två projekt på området som gett oss viktig kunskap och erfarenhet av att ha ett syskon med funktionsnedsättning. Dessa tar vi fortsatt med oss i arbetet och mötet med syskonen i våra verksamheter.

Som förälder är det lätt att känna sig otillräcklig, ett dåligt samvete av att inte hinna med sina barn är inte ovanligt. I den här föreläsningen delar Samuel Holgersson med sig av sina erfarenheter efter att ha mött många barn och unga, alla syskon till barn med vitt skilda funktionsnedsättningar. Samuel har lyssnat på deras historier, funderingar och hur de ser på sin roll i familjen.

Ta del av hans erfarenheter, få en och annan tankeställare och känn dig lite upplyft när du lämnar föreläsningen.

Föreläsare

Samuel Holgersson –sjuksköterska, samtalsledare och föreläsare.

Samuel har bred kunskap om olika medicinska tillstånd och lång erfarenhet av att möta barn och ungdomar med såväl sällsynta diagnoser som mer vanligt förekommande funktionsnedsättningar. Samuel är ofta anlitad föreläsare inom ämnet syskonrollen. Han har lång erfarenhet från arbete med syskon till barn med funktionsnedsättning och har medverkat i projektet Syskonkärlek eller i skuggan av ett syskon.

Anmälan Ett annorlunda syskonskap, 24 maj
Anmälan avser: (Obligatoriskt fält)
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina personuppgifter. Du kan läsa hur vi lagrar och hanterar uppgifterna på www.agrenska.se/personuppgiftspolicy
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)