Adhd och autism i hemmet

Tid - 2019
Sista anmälningsdag
Plats Järnbrotts Prästväg 2, ingång Teknikhuset. 421 47 Västra Frölunda
Arrangör Utbildningsverksamheten Ågrenska
Kontaktuppgifter

Ida Apelmo, utbildningskoordinator, 031-750 91 20, ida.apelmo@agrenska.se

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris 370 kr (inkl. moms)
Länk Mer information om evenemanget (öppnas i nytt fönster)

Har du ett barn med adhd eller autism?

Välkommen till en kväll i Järnbrott, Göteborg, med möjlighet att träffa andra vårdnadshavare eller nära anhöriga till barn med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Här får du praktiska exempel på hur du kan stötta barn med neuropsykiatriska svårigheter.

Kvällen fokuserar på bemötande vid svåra beteenden i hemmet. Vi ger dig en kort introduktion till begreppet lågaffektivt bemötande samt metoder och strategier att använda för att underlätta vardagen. Kortare föreläsningspass varvas med samtalstillfällen för att utbyta tankar och idéer med andra.

Exemplen i föreläsningarna fokuserar på barn upp till yngre tonåren. Innehållet förutsätter att du har grundläggande kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom adhd och autism.

OBS: Föreläsningen äger rum i västra Göteborg, Järnbrotts Prästväg 2.

Anmälningsvillkor              

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före kurstillfället debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan kurstillfället debiteras hela kursavgiften. Vid överlåtande av plats är vi tacksamma för information om namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.
Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Anmälningsformulär i PDF-format

Anmälan Adhd och autism i hemmet
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
 Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen, GDPR vid hanteringen av dina uppgifter.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess. Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)