Häng med ut!

Tid - 2019
Sista anmälningsdag
Plats Ågrenska, Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås.
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Ida Apelmo, utbildningskoordinator, 031-750 91 20, ida.apelmo@agrenska.se

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris 912 kr exklusive moms. I priset ingår kaffe/te och smörgås. Vid anmälan av en grupp på fem personer eller fler får ni 5 % rabatt på hela bokningen.
Länk Mer information om evenemanget (öppnas i nytt fönster)

Häng med ut! – En kurs om att entusiasmera och kanalisera energi utomhus. Aktiviteter och äventyr för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Med den här utbildningen vill vi väcka intresse för uteaktiviteter med konkreta exempel för dig som arbetar med barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Vad kan det kan innebära att ha Adhd, Add, Autism eller Asperger? Vad kan vi göra för att underlätta vardagen? Att åka iväg på en dagsutflykt eller prova på en ny aktivitet på ett nytt ställe kan vara krävande och svårt. Petter och Andreas berättar och visar hur de jobbar med förberedelser, motivation, planering och friluftsaktiviteter för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Sagt om utbildningen:

”Det var bra att det belystes att personalens beteende påverkar så mycket. Bra information om planering.”

Föreläsare

Andreas Svensson


Andreas Svensson 
är specialpedagog och föreläsare. Andreas har mångårig erfarenhet med inriktning på svårigheter inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Arbetar som npf/adhd-konsulent i Göteborg och i Ågrenskas korttidsverksamhet för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

 
 

Petter Lidenberg

 

Petter Lidenberg arbetar sedan många år i Ågrenskas korttids- och lägerverksamhet för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Han är utbildad vildmarksguide och har stor erfarenhet av att använda naturen som inspiration för olika aktiviteter. Petter är också mästare i Kajaksurfing.

 

Målgrupp    

Personal inom förskola, skola, korttidsverksamhet, boende, daglig verksamhet och personlig assistans.

Anmälan

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela avgiften. Vid överlåtande av plats meddela namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.
Genom att lämna uppgifter om din person godkänner du att Ågrenska/NFSD registrerar dina uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.
Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Anmälan Häng med ut
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
 Genom att klicka på skicka knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen. www.agrenska.se/personuppgiftspolicy
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess. Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)