Leda och rekrytera inom personlig assistans

Tid - 2020
Sista anmälningsdag
Plats Folkets hus, Olof Palmes plats 3, Göteborg
Arrangör Utbildningsverksamheten
Kontaktuppgifter

Ida Apelmo, utbildningskoordinator, 031-750 91 20, ida.apelmo@agrenska.se

Ingela Markenstrand, administratör, 031-750 91 71, ingela.markenstrand@agrenska.se

Pris Utbildningen är inställd.

Välkommen till en utbildningsdag som fokuserar på uppdraget som kundansvarig, verksamhets-/uppdragschef eller motsvarande inom personlig assistans.

Med föreläsningar och workshops utifrån för branschen aktuella teman ska denna dag ge dig inspiration, möjlighet till reflektion och skapa dialog. Du får nya verktyg för att utveckla dig själv i din yrkesroll och möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra.

Utbildningen fokuserar två teman; ledarskap på distans respektive rekrytering.

  • Att leda och samverka på distans
    Föreläsning och workshop av Mimmi Engestang
  • Hur attrahera morgondagens talanger?
    Föreläsning och workshop av Your Talent AB

Föreläsare

Mimmi EngestangMimmi Engestang är författare till boken ”Fri eller övergiven – att leda och samverka på distans”, som utsågs till Årets Ledarbok, året den kom ut. Boken har fått mycket stor uppmärksamhet inom hela Norden. Mimmi är idag flitigt anlitad som utbildare, föreläsare, coach och expert i – att leda och samverka på distans.

 

 


Martina TräenMartina Träen
har en lång bakgrund inom rekrytering och ledarskap inom både HR, försäljning och marknad. Hon är rekryteringskonsult och delägare i företaget Your Talent. I sin roll hjälper hon företag att attrahera, utveckla och behålla sin personal. Martina arbetar även med employer branding samt utbildar och föreläser inom rekrytering.

 

 

Kristina Wallin BorgKristina Wallin Borg är utbildad inom HR och har många års erfarenhet av rekrytering, search och talent acquisition inom privat och offentlig sektor. Hon är specialiserad på hur man marknadsför sig genom rekrytering då kopplingen mellan HR och marknad aldrig har varit starkare och viktigare än den är idag.

 

 

 

Målgrupp  

Dagen vänder sig till dig som arbetar med arbetsledning och rekrytering inom personlig assistans som exempelvis kundansvarig, verksamhets-/uppdragschef eller motsvarande.

Program

Programöversikt

Anmälningsvillkor och Dataskyddsförordningen, GDPR:

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid överlåtande av plats är vi tacksamma för information om namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.

Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

 

Anmälan Leda personlig assistans 28 april
Jag deltar som privatperson
Om nej ange befattning/yrke och arbetsplats
 Faktureringsadress
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
Vegetarisk/Specialkost/Allergi, specificera nedan
Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska/NFSD sparar dina personuppgifter. Du kan läsa hur vi lagrar och hanterar uppgifterna på www.agrenska.se/personuppgiftspolicy/
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)