Leukemi

Tid - 2020
Sista anmälningsdag
Plats Ågrenska, Lilla Amundön, Hovås. Lokal: Ågrenska Vinga
Arrangör Ågrenska Familjeverksamheten i samarbete med Barncancerfonden
Kontaktuppgifter

Annica Harrysson, verksamhetsansvarig, 031-750 91 68, annica.harrysson@agrenska.se
Annica Jansson, administratör, 031-750 91 62, annica.jansson@agrenska.se

Pris Pris: 1,950:- exkl. moms. Dokumentation efter vistelse. Barncancerfonden betalar kursavgift, resa* och logi* för personal från barnets hemskola. *På grund av covid-19 situationen kommer vi enbart att erbjuda utbildningsdeltagare att medverka via streaming. Föreläsningarna streamas via Zoom, vilket fungerar som ett virtuellt mötesrum.

Kompetensutveckling för personer som i sitt arbete eller i sin vardag möter barn och ungdomar som haft leukemi.

Barncancerfonden och Ågrenska inbjuder personal från skola och vård till två utbildningsdagar i samband med familjevistelsen som arrangeras på Ågrenska. Barncancerfonden betalar kursavgift, resa* och logi* för personal från barnets hemskola.

*På grund av covid-19 situationen kommer vi enbart att erbjuda utbildningsdeltagare att medverka via streaming. Föreläsningarna streamas via Zoom, vilket fungerar som ett virtuellt mötesrum.

Datum och tid:

15-16 september 08.30-16.15

Programinnehåll:

  • Aktuell medicinsk information.
  • Psykosociala aspekter
  • Pedagogik.
  • Syskonrollen
  • Information från Barncancerfonden.
  • Konsultsjuksköterskans roll.

Föreläsare,

Diana Sass, barnonkolog, Barncancercentrum, Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus, Göteborg
Peter Währborg, professor i beteendemedicin, läkare, psykolog, Göteborg
Petra Ambjörnsson, föreningskoordinator, Barncancerfonden Västra
Anna Nilsson Kleiberg, psykolog, Psykologenheten, Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus, Göteborg
Wern Palmius, specialpedagog, Stockholm
Marie Pervik socionom och psykoterapeut, Kungälv
Personal Mun-H-Center
Pedagoger Ågrenska

Ågrenska Dokumentation

Föreläsningarna sammanfattas i en Dokumentation som är en bearbetad och sakgranskad sammanfattning av föreläsningarna varvat med en berättelse från en familj.
Dokumentationen distribueras efter färdigställande.

Målgrupp:

Utbildningsdagarna vänder sig till alla som arbetar med eller möter barn i skolåldern som har haft leukemi det kan t.ex. vara personal inom förskola skola, sjukvård samt mor- och farföräldrar. Kunskapen och erfarenheterna från dessa dagar visar att det är mycket värdefullt för fortsatt gott samarbete på hemorten att familj och berörd personal samt närstående deltar tillsammans.

Personal från barnets hemskola:

Kontakta Annica Jansson för mer information. 031- 750 91 62.

Anmälan

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Vid avbokning senare än 14 dagar före debiteras halva avgiften. Vid avbokning senare än 7 dagar innan debiteras hela avgiften. Vid överlåtande av plats meddela namnändring samt eventuella önskemål om specialkost.

Genom att lämna uppgifter om era personer godkänner ni att Ågrenska registrerar era uppgifter i vårt administrativa system. Vi använder uppgifterna i våra interna register, för uppföljning och för att skicka information om våra verksamheter. Dessutom kan dina uppgifter vid behov användas vid kontakt med konsultsjuksköterska, syskonstödjare och Barncancerfonden samt remitterande/betalningsansvarig i samband med ansökan.  Därutöver lämnar vi inte ut uppgifterna till annan person eller verksamhet. 
Du har möjlighet att få tillgång till de uppgifter vi registrerar om dig, få dem rättade, få dem raderade och få dem flyttade.
Läs Ågrenskas Personuppgiftspolicy

Anmälan Leukemi
Jag är medföljande skolpersonal, Barncancerfonden betalar
 Faktureringsadress om annan än ovan
Kostnadsställe/mottagarkod/beställar-id/referensnummer
 
Kost/Allergi:
 
Genom att klicka på skicka-knappen samtycker du till att Ågrenska sparar dina uppgifter för att kunna skicka information som rör Ågrenskas verksamheter till dig. Vi följer Dataskyddsförordningen vid hanteringen av dina uppgifter.
OBS! Anmälan registreras först när du får ett svarsmeddelande på skärmen. Tänk på att inte lämna sidan innan dess. Problem med att skicka anmälan v.g. använd PDF-filen ovan.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)