Aktiviteter

Ågrenska erbjuder olika aktiviteter under er konferens. Utveckla arbetsgruppen med gemensamma lekfulla övningar på vår fantastiska skärgårdsö där havet, klipporna och grönskan alltid är nära. Bada bastu, gå en aktiv poängpromenad eller prova 5-kamp.

Aktiv poängpromenad i grupp

En annorlunda poängpromenad där frågor varvas med praktiska övningar där ni arbetar i grupp. Promenaden avslutas med genomgång och utdelning av pris till vinnande lag. Detta är en aktivitet som passar alla och som genomförs under avstressande former.

Vedeldad bastu

Hyr vår bastu som ligger avskilt på andra sidan ön och kombinera bastu med havsbad. Vi levererar gärna något att äta. Varför inte låta en låda med olika sorters kryddiga korvar och grönsaker puttra på grillen under tiden ni bastar?

Utflykt med motorbåt

Följ med på en tur med vår motorbåt och våra instruktörer runt Amundöarna. Vi packar en picknickkorg om ni vill gå i land på en kobbe. Max 6 personer. 

5-kamp inomhus eller utomhus

Tävla i lag där er samarbetsförmåga blir avgörande för hur ni lyckas. Bågskytte, stafett, kluriga utmaningar, twister, blindgång, vattenglas och luftgevär, är några exempel på vad vi kan erbjuda

Kanot/kajak, med eller utan personal

Förena en fin naturupplevelse med en kajaktur runt Amundöarna och du stärker både kropp och sinne.
Övergång mellan möte och middag. Inga förkunskaper behövs, utan alla kan vara med.

Överraskningsmåleri

En positiv och kreativ överraskning utan prestationskrav. Aktiviteten passar både som en bra start på dagen alternativt som övergång mellan möte och middag. Inga förkunskaper behövs, utan alla kan vara med.

Boule eller kubb

Låna gärna våra lekredskap om ni till exempel vill förlänga eftermiddagspausen vid stranden.

Salta bad

Ta med era badkläder och ta en paus mitt på dagen eller avsluta dagen på Lilla Amundöns klippor.

Relaterad information

Konferera för en sällsynt god sak

Allt överskott från konferens och catering går oavkortat
till Ågrenskas ickevinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)