Kurser och utbildningar

På Ågrenska finns den kunskap du behöver. Vi erbjuder kurser, utbildningar och föreläsningar, hos oss på Lilla Amundön eller nära dig.


Kurser utbildningar


Vi arbetar med kurser och utbildning

Gruppbild-Foto
Ida Apelmo

Utbildningskoordinator

Ingela Markenstrand

Administratör Kurser och utbildning

Vi har lång erfarenhet och en gedigen kunskap om sällsynta diagnoser och mer vanligt förekommande funktionsnedsättningar. Till våra utbildningar anlitar vi både externa experter utvalda för sin specialistkunskap och interna föreläsare med lång erfarenhet av arbete med barn, unga och vuxna med olika diagnoser. Hos oss är det sällsynta vanligt.  Vi vänder oss till dig som i ditt arbete möter personer med funktionsnedsättningar, du som själv har en funktionsnedsättning, du som är förälder eller närstående eller av andra anledningar söker mer kunskap.

Vårt kursprogram

I vårt kursprogram hittar du utbildningar om vanligare funktionsnedsättningar, sällsynta diagnoser och andra aktuella ämnen med koppling till fältet. Våra föreläsare delar med sig av sina kunskaper på ett tydligt och konkret sätt och är måna om att du som åhörare ska ha nytta av dem i din vardag. Du hittar aktuella kurser i kursprogrammet.
Kursprogram

Delta genom streaming via länk

Vi erbjuder nu arbetsgrupper möjlighet att följa utbildningsdagarna i samband med familjevistelser, samt ett urval av våra övriga kurser och föreläsningar, genom streaming via länk. Anslutning till streamingtjänsten sker lätt via dator, mobiltelefon eller surfplatta.
Streaming via länk

Utbildning utifrån era behov

Behöver ni specifik kunskap för att komma vidare? Vill du och ditt team att vi håller en utbildning hos er? Ågrenska erbjuder uppdragsutbildning utifrån era önskemål och behov, på plats hos er eller i våra lokaler på Lilla Amundön. Våra utbildare har lång erfarenhet av såväl arbete med barn och unga som att hjälpa arbetsgrupper att lösa svåra situationer och utvecklas tillsammans.
Uppdragsutbildning

Vetenskap och beprövad erfarenhet

Vi baserar vår information på vetenskap och beprövad erfarenhet. Att utgå från aktuell forskning och lång erfarenhet är ett viktigt kvalitetssignum för oss.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)