Kurser och utbildningar

På Ågrenska finns den kunskap du behöver. Vi erbjuder kurser, utbildningar och föreläsningar. Hos oss på Lilla Amundön eller på plats hos dig.


Kurser utbildningar


Vi arbetar med kurser och utbildning

Gruppbild-Foto
Ida Apelmo

Utbildningskoordinator

Ingela Markenstrand

Administratör Kurser och utbildning

Vi har lång erfarenhet och en gedigen kunskap om sällsynta diagnoser och mer vanligt förekommande funktionsnedsättningar. Till våra utbildningar anlitar vi både externa experter utvalda för sin specialistkunskap och interna föreläsare med lång erfarenhet av arbete med barn, unga och vuxna med olika diagnoser. Hos oss är det sällsynta vanligt. Vi vänder oss till dig som i ditt arbete möter personer med funktionsnedsättningar, du som själv har en funktionsnedsättning, du som är förälder eller närstående eller av andra anledningar söker mer kunskap.

Vi baserar vår information på vetenskap och beprövad erfarenhet. Att utgå från aktuell forskning och lång erfarenhet är ett viktigt kvalitetssignum för oss.

Ågrenskas kursprogram

I vårt kursprogram hittar du utbildningar om vanligare funktionsnedsättningar, sällsynta diagnoser och andra aktuella ämnen. Du hittar aktuella kurser i kursprogrammet.

Uppdragsutbildning

Behöver ni specifik kunskap för att komma vidare? Vill du och ditt team att vi håller en utbildning hos er? Ågrenska erbjuder uppdragsutbildning utifrån era önskemål och behov, på plats hos er eller i våra lokaler på Lilla Amundön.

Webbutbildning

Vill du lära dig mer om sällsynta diagnoser och funktionsnedsättningar men har svårt att komma ifrån? Med Ågrenskas webbutbildning kan du öka din kompetens när du vill och var du vill. Du har tillgång till våra kurser närhelst du önskar och kan genomföra den på din dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Delta via streaming

Vi erbjuder arbetsgrupper möjlighet att följa utbildningsdagarna i samband med familjevistelser, samt ett urval av våra övriga kurser och föreläsningar, genom streaming via länk. Anslutning till streamingtjänsten sker lätt via dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)