Webbkurser

Med Ågrenskas webbkurser kan du som är yrkesverksam öka din kompetens när du vill och var du vill. Du har tillgång till våra kurser närhelst du önskar och kan genomföra den på din dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Att möta personer med NPF

En webbkurs om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar hos barn och ungdomar. Kursen är en introduktion till neuropsykiatriska diagnoser, med fokus på autism och adhd.

NPF - fördjupning för pedagogiska verksamheter

En webbkurs om att arbeta med barn eller unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Kursen är en fördjupning inom området för dig som är personal i grund- eller gymnasieskolan, korttidsverksamhet eller annan pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar.

Epilepsi i vardagen

En webbkurs om epilepsi hos barn och ungdomar. Kursen riktar sig till dig som arbetar med barn och ungdomar inom exempelvis skola, lägerverksamhet eller personlig assistans.

Introduktion sällsynta diagnoser

Webbkursen Introduktion sällsynta diagnoser är en kostnadsfri baskurs för dig som möter personer med sällsynta diagnoser och deras närstående i ditt arbete. Kursen riktar sig i första hand till dig som arbetar inom habilitering, skola, LSS-verksamhet och på Försäkringskassan.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)