Handledning

Ågrenska erbjuder handledning till arbetsplatser där personalen möter personer med funktionsnedsättning. Vår handledning kan ha olika inriktning, beroende på förutsättningar och behov.


Kurser och föreläsningar


Vi arbetar med kurser och föreläsningar

Illustration telefonlur
Ida Apelmo

Utbildningskoordinator

Arbetsgruppen som verktyg

Står er arbetsgrupp inför en svår situation?

Ågrenska arbetar utifrån en praktisk metod, med övningar för att ni ska få redskap som ger struktur och rätt fokus i ert arbete.

Vår handledning utformas utifrån en kartläggning av arbetsgruppens utmaningar och behov. Därefter arbetar vi utifrån ett processinriktat arbetssätt med diskussioner, övningar och eventuellt önskade föreläsningar för att nå samsyn, förändring i arbetssituationen och stärka arbetslaget. Vi utgår från två-tre handledningstillfällen, men utökar dessa vid behov och önskemål.

Stöd och handledning utifrån reflektionsfrågor i webbkurs

Arbetar du inom habilitering, skola, LSS-verksamhet eller Försäkringskassan och har genomfört Ågrenskas webbutbildning Introduktion sällsynta diagnoser?

Ågrenska erbjuder stöd och handledning för att utveckla er verksamhet, med utgångspunkt i de reflektionsfrågor som tas upp i webbkursen Introduktion sällsynta diagnoser.

Kontakta oss

Digitala utbildningar

Vill du lära dig mer om sällsynta diagnoser och funktionsnedsättningar men har svårt att komma ifrån? Med Ågrenskas webbkurser kan du öka din kompetens när du vill och var du vill. Vi erbjuder arbetsgrupper möjlighet att följa utbildningsdagarna i samband med familjevistelser, samt ett urval av våra övriga kurser och föreläsningar, genom streaming via länk.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)