Introduktion sällsynta diagnoser

Webbkursen Introduktion sällsynta diagnoser är framtagen av Ågrenska och är en kostnadsfri baskurs för dig som möter personer med sällsynta diagnoser och deras närstående i ditt arbete. Kursen riktar sig i första hand till dig som arbetar inom habilitering, skola, LSS-verksamhet och på Försäkringskassan.

 

Kursen tar drygt en timme att genomföra. Den består av olika moduler som du kan gå igenom i egen takt och pausa närhelst du önskar.

Systemkrav:
För att kunna genomföra kursen behöver du någon av de två senaste versionerna av följande webbläsare:

  • Firefox
  • Safari
  • Chrome
  • Edge

Utbildningen får inte göras tillgänglig på andra webbplatser eller liknande utan Ågrenskas godkännande. För frågor om kursen och för godkännande kontakta oss på webbutbildning@agrenska.se.

Produktion och samarbeten

Vill du lära dig mer?

Uppdragsutbildning

Behöver ni specifik kunskap för att komma vidare? Vill du och ditt team att vi håller en utbildning hos er? Ågrenska erbjuder uppdragsutbildning utifrån era önskemål och behov, på plats hos er eller i våra lokaler på Lilla Amundön.

Ågrenskas kursprogram

I vårt kursprogram hittar du utbildningar om vanligare funktionsnedsättningar, sällsynta diagnoser och andra aktuella ämnen. Du hittar aktuella kurser i kursprogrammet.

Delta via streaming

Vi erbjuder arbetsgrupper möjlighet att följa utbildningsdagarna i samband med familjevistelser, samt ett urval av våra övriga kurser och föreläsningar, genom streaming via länk. Anslutning till streamingtjänsten sker lätt via dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)