Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Stöd oss

Vill du vara med och göra en positiv påverkan? Det finns många sätt att stödja vårt arbete på Ågrenska. Du kan ansluta dig till Ågrenskas vänskapsförening, köpa en av våra fina affischer, ge ett bidrag eller ge av din tid som volontär. Oavsett hur du väljer att engagera dig, är din insats varmt välkommen!

Fiskmåsar som flyger över Lilla Amundön

Ågrenska vänskapsförening

Ågrenska ska bidra till ett optimalt liv och utveckling för människor med funktionsnedsättningar i hela livsperspektivet. Det är vår vision och för oss är den självklar! Ågrenska vänskapsförening är en ideell förening som tar sikte på början av livsperspektivet, barnen. Vi möter dagligen barn och ungdomar med olika förutsättningar, deras syskon och föräldrar. Vi ser hur våra insatser gör skillnad för barn och unga. Genom att ständigt utforska nya förbättrings-möjligheter, ser vi  potentialen för positiv förändring. Var med oss och gör skillnad!

På vilket sätt vill du vara med? Det finns många olika sätt att stödja vårt arbete. Oavsett om du vill bidra ekonomiskt eller i form av tid eller kunskap, är alla insatser precis lika värdefulla!

Ågrenska vänskapsförening 

 

Vilken härlig friluftsdag! Häng med Kalle Kanin runt ön

Under friluftsdagen fylldes hela Lilla Amundön av sol, skratt och äventyr. Vi är så glada över att så många ville komma och stort tack till Ågrenska vänskapsförening och alla andra som bidrog till att skapa en fantastisk upplevelse för cirka 2000 barn och unga med anpassad skolgång.

Delta och stöd våra event!

Vi behöver stöd av generösa människor, organisationer, sponsorer och företag. Låt dig inspireras av våra evenemang för att hitta det som passar dig och din verksamhet.

Ge en gåva

Din gåva gör att barn och unga med funktionsnedsättning får möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas här på Ågrenska. 

Hur vill ni på ert företag engagera er?

Ta fram en CSR-strategi tillsammans med oss! För oss på Ågrenska är samverkan och samarbete med andra verksamheter och personer viktig. 

Bidragsgivare och sponsorer

Stort varmt tack till alla er som engagerar er för barn och unga med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.


Andra sätt att stöjda Ågrenskas verksamhet

 


Bli ambassadör 

På Ågrenska är det sällsynta vanligt. Vi bedriver flera verksamheter som inriktar sig på barn, ungdomar och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma inom området. Vi arbetar också aktivt med att sprida kunskap om sällsynta hälsotillstånd, samt hur det är att leva med dessa tillstånd. För att öka medvetenheten om det ovanliga behöver vi din hjälp.

Hjälp oss att nå ännu fler! Dela och rekommendera, och underlätta för andra att upptäcka vår verksamhet och förstå vad vi gör. Om möjligt, använd gärna hashtaggarna #Ågrenska och #SällsyntaLiv när du delar.


Beställ din ved från oss!

Bidra till våra verksamheter för barn och ungdomar med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar!

Blandved tall och björk i nätsäck, 80 liter per förpackning. All ved kommer från Lilla Amundön. Vid köp av 10 säckar eller mer levererar vi utan kostnad i närområdet. Pris per säck: 195 kr

Beställ idag och håll dig varm samtidigt som du gör skillnad!

vf@agrenska.se eller 031-7509100


Sidan uppdaterad: 2022-08-10