Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Stöd oss

Vill du vara med och göra en positiv påverkan? Det finns många sätt att stödja vårt arbete på Ågrenska. Du kan ansluta dig till Ågrenskas vänskapsförening, köpa en av våra fina affischer, ge ett bidrag eller ge av din tid som volontär. Oavsett hur du väljer att engagera dig, är din insats varmt välkommen! Vill du vara en del av detta?

Ge ett bidrag för en sällsynt god sak

Ågrenskas vänskapsförening 

Ågrenskas vänskapsförening är en ideell förening med en stark önskan att göra skillnad. Ditt bidrag betyder jättemycket för oss och alla de barn och unga som vi dagligen möter och har förmånen att stödja

Ge en gåva

Din gåva gör att barn och unga med funktionsnedsättning får möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas här på Ågrenska. 

Delta och stöd våra event!

Vi behöver stöd av generösa människor, organisationer, sponsorer och företag. Låt dig inspireras av våra evenemang för att hitta det som passar dig och din verksamhet.

Hur vill ni på ert företag engagera er?

Ta fram en CSR-strategi tillsammans med oss! För oss på Ågrenska är samverkan och samarbete med andra verksamheter och personer viktig. 

Bli medlem i Ågrenskas vänskapsförening!

Medlemskapet är öppet för alla. När du blir medlem och betalar medlemsavgiften, går ditt stöd till olika projekt som riktas mot barn och unga på Ågrenska. 

Bidragsgivare och sponsorer

Stort varmt tack till alla er som engagerar er för barn och unga med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.


Andra sätt att stöjda Ågrenskas verksamhet

 

Skapa, samverka och konferera på Ågrenska

Omgiven av vacker natur, skapar vi en atmosfär som främjar kreativitet, samarbete och nya idéer. Här kan ni njuta av en avkopplande miljö och fokusera på ert möte medan vi tar hand om resten.

Beställ catering från oss!

Nalkas det företagsfest, studentmottagning eller kanske bröllop? Vi lagar mat till alla möjliga olika tillställningar, både till privatpersoner och företag. Du kan göra en förfrågan här eller ringa oss.


Bli ambassadör 

På Ågrenska är det sällsynta vanligt. Vi har flera verksamheter som riktar sig till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättningar av olika slag, deras familjer och professionella. Vi jobbar också aktivt med att öka kunskapen om sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och hur det är att leva med dem. För kunskapen om det ovanliga behöver öka.

Hjälp oss att nå ännu fler! Dela och rekommendera, och underlätta för andra att upptäcka vår verksamhet och förstå vad vi gör. Om möjligt, använd gärna hashtaggarna #Ågrenska och #SällsyntaLiv när du delar.


Bidra till forskning för ett bättre liv!

Sällsyntafonden

Målet med Sällsyntafonden är att främja forskning för att underlätta livet för personer med sällsynta diagnoser genom att utveckla bättre diagnostik, individanpassade behandlingar och ett ett åldersövergripande, holistiskt omhändertagande.


Sidan uppdaterad: 2022-08-10