Aktuellt

Här presenteras aktuella händelser på Ågrenska

 • Projekt "Syskon i fokus"

  13 januari 2020 Anmäl är nu öppen till våra samtalsgrupper som vänder sig till anhöriga, föräldrar och syskon. Välkommen med anmälan!
 • Föräldraträffar i Sverige våren 2020

  13 januari 2020 I samarbete med CSD, Centrum för sällsynta diagnoser inbjuds du som är förälder till ett barn som nyligen fått en sällsynt diagnos till föräldraträff. Träffarna arrangeras på 4 olika platser i Sverige.
 • Vill du bli kontaktad om vi arrangerar vistelse eller utbildning för en specifik diagnos?

  12 januari 2020 Genom att fylla i vårt kontaktformulär ger du oss möjligheten att håller dig informerad om det planeras vistelser eller utbildning kring en specifik diagnos.
 • HJÄLP OSS ATT GÖRA MER FÖR FLER!

  18 december 2019 Ågrenska har stått på barnens sida i mer än 100 år men sedan 30 år verkar vi för både barn och vuxna med sällsynta diagnoser och funktionsnedsättningar. Vår verksamhet omfattar allt från sommarläger och utbildningar till påverkansarbete på global
 • The European Conference on Rare Diseases & Orphan Products (ECRD)

  9 december 2019 European Conference on Rare Diseases (ECRD) äger rum i Stockholm den 15-16 maj 2020. Det övergripande temat för konferensen är ”En sällsynt resa -Att leva med en sällsynt diagnos 2030”. Under konferensen presenteras posters med intressanta arbeten
 • Syskonkvällar på Ågrenska våren 2020

  27 november 2019 Fullbokat, intresseanmälan kan göras till höstens träffar.
 • Landshövdingen besökte Ågrenska

  15 november 2019 Häromdagen var det landshövding Anders Danielssons tur att besöka Stenhusets framtidsrum och prova på de virtuella program, som fler än 1 200 barn testat sedan invigningen av huset.
 • ProAM 2019

  20 september 2019 Vi tänker med glädje tillbaka på Ågrenska ProAm Invitational 2019. Det blev en härlig, actionfylld dag med mycket speltid för alla deltagare till stöd för en sällsynt god sak.
 • Stort Tack till alla sponsorer och besökare under Lekens dag!

  11 september 2019 Era bidrag skapar möjligheter för alla barn och ungdomar som kommer till Ågrenska att få vara med om roliga äventyr och minnesvärda upplevelser!
 • Nu utökar vi möjligheten till deltagande på våra utbildningar

  30 augusti 2019 Vi erbjuder nu arbetsgrupper möjlighet att följa utbildningsdagarna i samband med familjevistelser, samt ett urval av våra övriga kurser och föreläsningar, genom streaming via länk.
Tipsa en vän
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)