Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Vi finns för dig

Ågrenska finns för dig som själv har en funktionsnedsättning, samt för vuxna och familjer med barn som har sällsynta hälsotillstånd/diagnoser. Vi riktar oss även till dig som är yrkesverksam och i ditt arbete möter personer med funktionsnedsättningar.

Hos oss får barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma möjlighet att mötas, öka sina kunskaper och dela sina erfarenheter med andra. 

Vi samlar också in kunskap och delar gärna med oss av den och av våra erfarenheter på olika sätt. 

Här hittar du information om vad vi kan erbjuda dig.Bli ambassadör 

På Ågrenska är det sällsynta vanligt. Vi har flera verksamheter som riktar sig till barn, unga och vuxna med funktionsnedsättningar av olika slag, deras familjer och professionella. Vi jobbar också aktivt med att öka kunskapen om sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och hur det är att leva med dem. För kunskapen om det ovanliga behöver öka.

Hjälp oss att nå ännu fler! Dela och rekommendera, och underlätta för andra att upptäcka vår verksamhet och förstå vad vi gör. Om möjligt, använd gärna hashtaggarna #Ågrenska och #SällsyntaLiv när du delar.


Sidan uppdaterad: 2021-10-13