Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Ge en gåva

Genom att ge en gåva till Ågrenskas vänskapsförening kan du aktivt delta i skapandet av långsiktiga förändringar på Lilla Amundön. Världens bästa ö, där barn och unga med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar får en extraordinär möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas. Ditt bidrag kommer att göra en betydande skillnad och bidra till att skapa en meningsfull och positiv påverkan på deras liv och kommande erfarenheter här.

Allt överskott från ditt bidrag går oavkortat till Ågrenskas icke vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

Bidragsgivare och sponsorer

Stort varmt tack till alla er som engagerar er för barn och unga med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

Delta och stöd våra event!

Vi behöver stöd av generösa människor, organisationer, sponsorer och företag. Låt dig inspireras av våra evenemang för att hitta det som passar dig och din verksamhet.

Ågrenskas vänskapsförening insamlingskonton kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll
Ågrenskas vänskapsförening är medlem i Giva Sverige som är en branschförening som arbetar för tryggt givande.

Sidan uppdaterad: 2023-02-13