Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Stöd vårt arbete

Vill du vara med och göra en positiv påverkan? Det finns många sätt att stödja vårt arbete på Ågrenska. Du kan ansluta dig till Ågrenskas vänskapsförening, köpa en av våra fina affischer, ge ett bidrag eller ge av din tid som volontär. Oavsett hur du väljer att engagera dig, är din insats varmt välkommen! Vill du vara en del av detta?


Beställ din ved från Ågrenska!

Bidra till våra verksamheter för barn och ungdomar med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar!

Blandved tall och björk i nätsäck, 80 liter per förpackning. All ved kommer från Lilla Amundön. Vid köp av 10 säckar eller mer levererar vi utan kostnad i närområdet. Pris per säck: 195 kr

Beställ idag och håll dig varm samtidigt som du gör skillnad!

vf@agrenska.se eller 031-7509100


Ge ett bidrag för en sällsynt god sak

Ågrenskas vänskapsförening 

Ågrenskas vänskapsförening är en ideell förening med en stark önskan att göra skillnad. Ditt bidrag betyder jättemycket för oss och alla de barn och unga som vi dagligen möter och har förmånen att stödja

Ge en gåva

Din gåva gör att barn och unga med funktionsnedsättning får möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas här på Ågrenska. 

Delta och stöd våra event!

Vi behöver stöd av generösa människor, organisationer, sponsorer och företag. Låt dig inspireras av våra evenemang för att hitta det som passar dig och din verksamhet.

Hur vill ni på ert företag engagera er?

Ta fram en CSR-strategi tillsammans med oss! För oss på Ågrenska är samverkan och samarbete med andra verksamheter och personer viktig. 

Bli medlem i Ågrenskas vänskapsförening!

Medlemskapet är öppet för alla. När du blir medlem och betalar medlemsavgiften, går ditt stöd till olika projekt som riktas mot barn och unga på Ågrenska. 

Bidragsgivare och sponsorer

Stort varmt tack till alla er som engagerar er för barn och unga med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.


Andra sätt att stöjda Ågrenskas verksamhet

 


Bli ambassadör 

På Ågrenska är det sällsynta vanligt. Vi bedriver flera verksamheter som inriktar sig på barn, ungdomar och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma inom området. Vi arbetar också aktivt med att sprida kunskap om sällsynta hälsotillstånd, samt hur det är att leva med dessa tillstånd. För att öka medvetenheten om det ovanliga behöver vi din hjälp.

Hjälp oss att nå ännu fler! Dela och rekommendera, och underlätta för andra att upptäcka vår verksamhet och förstå vad vi gör. Om möjligt, använd gärna hashtaggarna #Ågrenska och #SällsyntaLiv när du delar.


Bidra till forskning för ett bättre liv!

Sällsyntafonden

Målet med Sällsyntafonden är att främja forskning för att underlätta livet för personer med sällsynta diagnoser genom att utveckla bättre diagnostik, individanpassade behandlingar och ett ett åldersövergripande, holistiskt omhändertagande.


Sidan uppdaterad: 2022-08-14