Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

För dig som vill bidra och göra skillnad

Vill du bidra och göra skillnad? Du kan stödja vårt arbete på många sätt. Bli medlem i Ågrenskas vänskapsförening är ett sätt att engagera sig, att ge en gåva till förmån för forskningen ett annat, och att ge av sin tid är också att engagera sig. Hur du än väljer att engagera dig så är det lika välkommet! Vill du vara med?

Fiskmåsar som flyger över Lilla Amundön

Ågrenskas vänskapsförening

Ågrenskas vänskapsförening är en ideell förening som samlar in pengar för att ge minnesvärda upplevelser för de barn och ungdomar som besöker vår verksamhet. Vi möter barn och ungdomar med olika förutsättningar, men med samma behov som alla andra att delta i vanligtvis helt självklara aktiviteter. Tillsammans försöker vi hitta lösningar, så att alla ska kunna vara med på sina villkor i spännande och utvecklande upplevelser.

Ågrenskas vänskapsförening 

 

Ge en gåva

Din gåva gör att barn och unga med funktionsnedsättning får möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas här på Ågrenska. 

Delta och stöd våra event!

Vi behöver stöd av generösa människor, organisationer, sponsorer och företag. Låt dig inspireras av våra evenemang för att hitta det som passar dig och din verksamhet.

Hur vill ni på ert företag engagera er?

Ta fram en CSR-strategi tillsammans med oss! För oss på Ågrenska är samverkan och samarbete med andra verksamheter och personer viktig. 

Bidragsgivare och sponsorer

Stort varmt tack till alla er som engagerar er för barn och unga med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.


Andra sätt att stöjda Ågrenskas verksamhet

 


Bli ambassadör 

På Ågrenska är det sällsynta vanligt. Vi bedriver flera verksamheter som inriktar sig på barn, ungdomar och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma inom området. Vi arbetar också aktivt med att sprida kunskap om sällsynta hälsotillstånd, samt hur det är att leva med dessa tillstånd. För att öka medvetenheten om det ovanliga behöver vi din hjälp.

Hjälp oss att nå ännu fler! Dela och rekommendera, och underlätta för andra att upptäcka vår verksamhet och förstå vad vi gör. Om möjligt, använd gärna hashtaggarna #Ågrenska och #SällsyntaLiv när du delar.


Beställ din ved från oss!

Bidra till våra verksamheter för barn och ungdomar med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar!

Blandved tall och björk i nätsäck, 80 liter per förpackning. All ved kommer från Lilla Amundön. Vid köp av 10 säckar eller mer levererar vi utan kostnad i närområdet. Pris per säck: 195 kr

Beställ idag och håll dig varm samtidigt som du gör skillnad!

vf@agrenska.se eller 031-7509100


Sidan uppdaterad: 2022-08-15