Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Beställ våra studentbufféer!

Vi skapar kulinariska upplevelser för alla tillfällen – oavsett om det är företagsfester, studentfester eller bröllop. Vi hämtar inspiration från råvaror från närområdet och av högsta kvalitet. Välj oss för din nästa festlighet och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd upplevelse.

catering (2).png

Allt överskott från din cateringbeställning går oavkortat till Ågrenskas icke vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

Catering för alla tillfällen

Gott om cateringförslag på hur man skämmer bort sina gäster med catering både till företaget och privat i hemmet.


 

Bufféer & Cateringrätter

Här kan du se våra bufféer för fest och vardag och fylla i en förfrågan om catering. Större eller mindre sällskap spelar ingen roll.

Skapa, samverka och konferera på Ågrenska

Omgiven av vacker natur, skapar vi en atmosfär som främjar kreativitet, samarbete och nya idéer. Här kan ni njuta av en avkopplande miljö och fokusera på ert möte medan vi tar hand om resten.

Olika teman

Genom åren har vi lagat bufféer och middagar på många olika teman på Ågrenska med leverans till Göteborg med omnejd.

Små till stora tillställningar

Cateringbeställningar både till små middagsbjudningar och stora fester, bröllop, studentfester och julbord.

Säker och trygg mat

Ågrenska var den första restaurangen som fick Astma- och Allergiförbundets certifiering 2009. Den innebär att allergiker ska få ett bra bemötande och tillförlitlig information om vad maten innehåller. Certifieringen visar att vi arbetar systematiskt för att minimera riskerna för gäster med matallergi. 

Matomsorg

Vi lägger stor omsorg vid att personer med allergi, intolerans eller särskild kost serveras just den mat/kost som personen i fråga är i behov av.Sidan uppdaterad: 2023-04-12