Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Beställ våra studentbufféer!

Välkommen till Ågrenskas cateringverksamhet! Oavsett om du planerar en mindre tillställning, en stor fest eller ett företagsevenemang, står vår cateringtjänst redo att leverera en välsmakande matupplevelse som inte bara mättar magar utan också gör skillnad för barn och unga.

Allt överskott från din cateringbeställning går nämligen oavkortat till Ågrenskas icke vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

 


Hållbara tema-bufféer

Med fokus på lokala råvaror och hållbarhet i varje steg, strävar vi efter att på ett enkelt och smidigt sätt leverera god mat av hög kvalitet till ett rimligt pris. Våra fasta menyer är en del i vårt arbete att minska matsvinnet och ta vara på våra gemensamma resurser på bästa sätt.

Omsorg, ansvar, glädje

Vi vill bidra till att skapa minnesvärda ögonblick genom mat som är tillagad utifrån omsorg, ansvar och glädje. Våra kockar har utifrån dessa tre ledord skapat fasta menyer som kan passa till alla möjliga olika tillfällen. Vi lägger stor omsorg vid att personer med allergi, intolerans eller särskild kost serveras just den mat som personen i fråga är i behov av.

Från smått till stort 

Vi tar emot cateringbeställningar både till små middagsbjudningar och stora fester, bröllop, studentmottagningar samt företagsevenemang och julbord. Vår catering vänder sig till både privatpersoner och företag.Sidan uppdaterad: 2023-04-12