Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Bli medlem i Ågrenskas vänskapsförening

Ågrenskas vänskapsförening är en ideell förening som samlar in pengar för att ge minnesvärda upplevelser för de barn och ungdomar som besöker vår verksamhet. Vi möter barn och ungdomar med olika förutsättningar, men med samma behov som alla andra att delta i vanligtvis helt självklara aktiviteter. Tillsammans försöker vi hitta lösningar, så att alla ska kunna vara med på sina villkor i spännande och utvecklande upplevelser.

Alla kan bli medlemmar i Ågrenskas vänskapsförening. Du kan vara förälder, mor-eller farförälder, arbeta med barn och unga med funktionsnedsättningar eller representera ett företag. Medlemsavgiften går till projekt för barnen och ungdomarna på Ågrenska.

Allt överskott från ditt bidrag går oavkortat till Ågrenskas icke vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

Som medlem:

  • bidrar du till verksamheten för barn och unga med funktionsnedsättningar på Ågrenska.
  • får du Vänskapsnytt, ett nyhetsbrev som skickas till alla våra medlemmar.
    och ett hjärtligt stort tack!

Fyll i formuläret nedan och sätt in medlemsavgiften på vårt
plusgiro 909110-9. (märk inbetalningen med ditt namn)

Medlemskap (valfri)
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Ågrenskas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster

 

Det mest fantastiska ställe jag någonsin besökt som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta.Ågrenskas vänskapsförening insamlingskonton kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll
Ågrenskas vänskapsförening är medlem i Giva Sverige som är en branschförening som arbetar för tryggt givande.

Sidan uppdaterad: 2022-03-15