Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Corporate Social Responsibility

För oss på Ågrenska är samverkan och samarbete med andra verksamheter och personer viktig. Allt vi gör grundar sig i vår vilja att varje dag, på ett hållbart sätt, tillsammans skapa förutsättningar för ett optimalt liv ur ett helhetsperspektiv för personer med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar. Skapa ringar på vattnet och gör en CSR-strategi tillsammans med oss.

 

Hur vill ert företag engagera sig?

Ett enkelt sätt är att bidra genom att erbjuda ditt företags produkter eller tjänster till oss. 

Ge ett bidrag för en sällsynt god sak

Gör en volontärsinsats

Erbjud dina anställda att engagera sig ideellt och göra en insats för en sällsynt god sak och Ågrenska? Hör av dig till Volontärbyrån.

Bli medlem i Ågrenskas vänskapsförening!

Medlemskapet är öppet för alla. När du blir medlem och betalar medlemsavgiften, går ditt stöd till olika projekt som riktas mot barn och unga på Ågrenska. 

Ge en gåva

Din gåva gör att barn och unga med funktionsnedsättning får möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas här på Ågrenska. 

Köp våra sällsynta affischer!

Gläd dig själv eller någon annan. De vackra och unika affischerna är gjorda särskilt för Ågrenska. Det finns i fyra olika motiv med antingen sällsynta insekter, fjärilar, blommor eller fåglar.

Andra sätt att stöjda Ågrenskas verksamhet

 


Sidan uppdaterad: 2023-01-11