Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Köp sällsynta affischer

De vackra och unika affischerna är speciellt skapade för Ågrenska av illustratören Tzenko Stoyanov. Dessa affischer finns tillgängliga i fyra olika motiv, var och en med sällsynta insekter, fjärilar, blommor eller fåglar. Ge dig själv eller någon annan glädje genom att köpa dessa affischer och samtidigt stödja Ågrenskas insatser för barn med sällsynta diagnoser.

Affischer har skapats av designteamet på Momentum. De är  50x70 cm och kostar 100 kr styck, plus 65 kr i porto per beställning. För varje beställning tillkommer en portokostnad på 65 kr. De levereras med ett inbetalningskort.

Din betalning bör nå oss senast 30 dagar efter leveransdatum. Vi strävar efter att leverera dina valda affischer inom en tidsram på 5-10 dagar.

Varje köp av en affisch bidrar till Ågrenska arbete för barn och unga med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar. Tack för att du gör skillnad med oss!

Jag vill beställa följande affischer

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Ågrenskas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster


Sidan uppdaterad: 2021-11-12