Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Spännande aktiviteter

Film från friluftsdagen 2023.

Välkommen alla elever med anpassad skolgång i Göteborg med omnejd till en händelserik dag i naturen. På friluftsdagen finns möjlighet att prova på de aktiviteter som finns på Lilla Amundön. Det är allt från pilbågsskytte, krabbfiske, poängpromenad till ansiktsmålning.

Nästa friluftsdag blir den 7 maj 2024. Sista anmälningsdag är den 15 april. Vi har upplevt problem med vårt anmälningsformulär, så vi ber er att vänligen fylla i er anmälan igen. När er anmälan är klar och skickad kommer ni att omdirigeras till en bekräftelsesida. Tack för er förståelse och ert tålamod.


Uppdragsutbildning och handledning

Behöver du och ditt arbetslag kunskap för att komma vidare inom specifika områden? Vi genomför kurser och handledning på uppdrag. 

Webbkurs - lär dig på distans

Att gå en webbkurs är ett smidigt sätt för lärande, var du än befinner dig. Beställ en webbkurs för eget lärande eller ett digitalt kurspaket till hela arbetsplatsen.

Sommarläger på Ågrenska

Under veckorna 26–32 arrangerar Ågrenska sommarläger fyllt med spännande aktiviteter för barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar och sällsynta hälsotillstånd.


Sidan uppdaterad: 2023-02-10