Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Vi erbjuder

Ågrenska riktar sig till dig som själv har ett sällsynt hälsotillstånd/diagnos samt till familjer och närstående. Även till dig som är yrkesverksam och möter personer i ditt arbete.

Verksamhetsidé, vision och värdegrund

Med Ågrenskas verksamheter bidrar vi till att skapa en bättre livssituation för barn, unga och vuxna med funktionsnedsättningar samt deras närstående. 

Ågrenska för dig

  • Familj och andra närstående

    Ågrenska har flera verksamheter som kan stärka er som familj i vardagen med kunskap, erfarenhetsutbyte och avlastning. I många av våra verksamheter får ni träffa andra med liknande livssituation.
  • Vuxen

    Ågrenskas verksamhet som riktar sig till dig som är vuxen och har ett sällsynta hälsotillstånd/diagnos ger en unik möjlighet att möta andra i liknande situation, utbyta erfarenheter och få kunskap.
  • Yrkesverksamma

    Kommer du i din yrkesroll i kontakt med personer som har sällsynta hälsotillstånd/diagnoser eller andra funktionsnedsättningar? Vi har lång erfarenhet av att arbeta inom området och delar gärna med oss av vår kompetens.

Sidan uppdaterad: 2022-11-13