Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Kurser

Dags för kompetensutveckling, nya insikter eller inspiration. Vi erbjuder kurser och temakonferenser om sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar - hos oss på Lilla Amundön, digitalt eller på plats hos er. Här på Ågrenska omsätts vetenskap och beprövad erfarenhet till konkreta verktyg.

 

Tack Ågrenska för en mycket givande kurs! Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare får så bred baskunskap som möjligt inför mötet med barn med sällsynta diagnoser, deras familjer och även vuxna uppdragsgivare.

Assistanssamordnare


Uppdragsutbildning och handledning

Behöver du och ditt arbetslag kunskap för att komma vidare inom specifika områden? Vi genomför kurser och handledning på uppdrag. 

Webbkurs - lär dig på distans

Att gå en webbkurs är ett smidigt sätt för lärande, var du än befinner dig. Beställ en webbkurs för eget lärande eller ett digitalt kurspaket till hela arbetsplatsen.

ST-kurs under familjevistelse

ST-läkare inom klinisk genetik, barnmedicin och barnneurologi kan delta i Ågrenskas familjevistelse som en delkurs inom specialistutbildningen.

Frågor om våra kurser

Har du frågor gällande våra kurser? Här har vi samlat de vanligaste frågorna med svar.Sidan uppdaterad: 2022-05-10