Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Personlig assistans

Ska du ansöka om personlig assistans eller har du ett assistansbeslut och söker en seriös anordnare med särskild kompetens om sällsynta hälsotillstånd? Eller söker du arbete som assistent? Då har du kommit rätt, till Ågrenska assistans.

Jag är mycket nöjd med hur ni hanterar mina behov på ett proffsigt sätt och mina assistenter. Vi blir alltid trevligt bemötta.

Ni är det klart bästa assistansbolag vi haft, och vi rekommenderar alltid Ågrenska till andra brukare.


Ågrenska har en lång tradition av att se möjligheter. Vi anordnar assistans åt personer i alla åldrar och många av våra uppdragsgivare lever med sällsynta hälsotillstånd. Vi driver en brukarstyrd assistans utan vinstintresse och som värnar om assistenternas arbetsmiljö.

Ågrenska har anordnat personlig assistans sedan 2006 och tar fortsatt emot nya assistansuppdrag för att i enlighet med vår vision skapa optimalt liv för personer med funktionsnedsättning. Vi har inget självändamål i att växa men vi vill göra skillnad för fler!


Sidan uppdaterad: 2023-01-11