Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Varför välja oss?

Det är den assistansberättigades behov som styr och du väljer själv dina personliga assistenter. Det är också viktigt att dina assistenter har en bra arbetsmiljö och får vidareutbildning. Ågrenskas samordnare är länken mellan brukare och assistent och hjälper även till med frågor kring assistansbeslut och kontakt med myndigheter. Hos Ågrenska är brukare och assistenter i centrum!

 

Engagemang,
ordning och reda, stor kunskap, alltid snabb återkoppling.

 

Otrolig kompetens,
alltid engagerade och värnar om den assistansberättigade.

Assistans på dina villkor

Hos oss utformar du din assistans efter dina behov. Vi tror att en assistans på den assistansberättigades villkor också är en trygg och bra assistans. För att leva upp till dina förväntningar vill vi lära känna dig. Ibland kallas det brukarstyrd assistans. Det innebär att dina önskemål är lika viktiga som våra rutiner. Hos oss har ingen sin assistans anordnad på exakt samma sätt eftersom varje människas situation är unik.

Ågrenska har 25 års erfarenhet av att arbeta med barn och unga med funktionsnedsättning genom korttidsvistelse och familjeveckor. Assistansverksamheten startade 2006 och vi ordnar assistans till många barn och unga, vilka ställer särskilda krav på delaktighet i sin assistans, möjlighet att påverka och uttrycka sina åsikter. Även om Ågrenskas historia handlar mycket om barn, unga och familjer omfamnar vår vision hela livsperspektivet. Vi anordnar assistans till människor i alla åldrar.

Lätta att få kontakt med hjälpsamma med det som behövs.Sidan uppdaterad: 2023-01-12