Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Giving tuesday 2023

Giving Tuesday handlar om att ge! Gåvor gör stor skillnad för vårt arbete och alla de människor vi finns till för! Ågrenska består av flera olika verksamheter som alla delar samma grundläggande syfte – vi vill göra skillnad!

Vill du stödja vårt arbete och vara med och göra skillnad?

En gåva till oss är en gåva till barn och unga med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar. Du bidrar till att barnen som besöker våra verksamheter får möjlighet att träffas, göra aktiviteter och skapa betydelsefulla minnen, allt utifrån sina förutsättningar och önskemål.

Hjärtligt tack för ditt engagemang!


På Ågrenska gör vi allt med hjärta
– inte minst maten!

Årligen besöker uppskattningsvis 6000 unika personer oss och vårt kök tillagar mer än 30 000 måltider. Vårt kök är faktiskt den av våra verksamheter som kommer i kontakt med alla våra besökare, på ett eller annat sätt.

Vi vill därför presentera vår kökspersonal och låta dem ge er lite matglädje och inspiration!

Under hela december månad kommer Benny och Laila att glädja er med sina omtyckta recept. Varje tisdag publiceras ett nytt recept: den 5:e, 12:e och 19:e december. Smaklig måltid!

Med bara några dagar kvar till julafton kommer här vår tredje Giving Tuesday gåva! Vår superduo Benny och Laila bjuder på julig saffranskyckling med en färgstark sallad.

Lagom till Lucia kommer här vår andra Giving Tuesday gåva! Den här veckan får ni hänga med på julbak med Benny. Bennys franska pepparkakor har bakats på Ågrenska i mer än 20 år och är ett mycket uppskattat inslag i juletider.

Äntligen är det dags för vår första kulinariska Giving Tuesday gåva! Den här veckan får vi ta del av Lailas utsökta curry med spetskål och halloumi.


Vanliga frågor och svar

Ågrenskas vänskapsförening insamlingskonton kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll
Ågrenskas vänskapsförening är medlem i Giva Sverige som är en branschförening som arbetar för tryggt givande.

Sidan uppdaterad: 2023-10-13