Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Göteborgsvarvet

Spring för Ågrenska och du springer för att de barn och ungdomar som besöker våra verksamheter ska få möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas, utifrån sina förutsättningar och behov.


Ågrenska en av Göteborgsvarvets välgörenhetspartners 2024.
En välgörenhetsplats ger dig startgrupp 12 (eller tidigare med eget seedningsgrundande resultat). Alla välgörenhetslöpare som startar i startgrupp 12 får en specifik nummerlapp som visar att du springer för välgörenhet.
 
Kostnad för välgörenhetsplats är Göteborgsvarvets ordinarie startavgift + 400kr och är möjlig t.o.m. 30/4 2024.

Göteborgsvarvet, spring för välgörenhet, öppnas i ny flik

Ågrenska är ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar. Vi är idéburna och icke vinstdrivande.
Ågrenskas vänskapsförening är en ideell förening som samlar in pengar för att de barn och ungdomar som besöker våra verksamheter ska få möjlighet att stärkas, stödjas och utvecklas, utifrån sina förutsättningar och behov.

”Det Ågrenska gör är något jag inte sett någon annanstans. Det är för bra för att sätta ord på för att vara ärlig, bara himmelriket på jorden egentligen”

Deltagare i Ågrenskas korttidsverksamhet

Fotograf Fanny Jingrot med tillstånd från Solar Sverige AB

Sedan 2014 har Göteborgsvarvet samarbetat med Ågrenska och uppmuntrat löpare att betala en förhöjd avgift där mellanskillnaden oavkortat går till aktiviteter och upplevelser för barn och ungdomar i Ågrenskas verksamhet. Solar kompletterar årligen detta bidrag genom att bekosta produktionen av 500 löpartröjor som Ågrenskas löpare springer i under Göteborgsvarvet.

För varje år stärker vi på Solar vårt egna fokus på aktiviteter inom ramarna för socialt ansvarstagande, Corporate Social Responsibility, CSR. Detta innebär arbete med en mängd olika typer av aktiviteter; energisparande, initiativ för ansvarstagande bland leverantörer, projekt för att stödja mänskliga rättigheter osv. Ågrenskas stöd till barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras närstående är därför en given samarbetspartner till oss.

Solar Sverige AB, öppnar i ny flik


Sidan uppdaterad: 2023-01-14