Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Göteborgsvarvet

Ta på dig löparskorna och spring för att bidra till att syskon till barn med funktionsnedsättning får komma på läger och träffa andra i samma situation. I år går startskottet den 13 maj.


Nytt för i år är att du istället för att betala en högre anmälningsavgift startar en egen insamling. Samlar du in 300 kr eller mer får du starta i startgrupp 12 och när du springer för Ågrenska får du dessutom årets fina löpartröja.

OBS! Om du redan är anmäld är det viktigt att du använder samma 
e-postadress när du startar din insamling som du använde vid anmälan.
 

1. Läs mer och anmäl dig på Göteborgsvarvets webbplats, öppnas i nytt fönster 

2. Här startar du din insamling, öppnas i nytt fönster 

Genom din insamling bidrar du till att syskon till barn med funktionsnedsättning får komma på läger och träffa andra i samma situation.

Skicka din tröjstorlek och postadress via e-post till vf@agrenska.se. 
Tröjan skickas till dig 14 dagar innan start.


Stort och varmt tack för att du stödjer Ågrenska!

Fotograf Fanny Jingrot med tillstånd från Solar Sverige AB

Sedan 2014 har Göteborgsvarvet samarbetat med Ågrenska och uppmuntrat löpare att betala en förhöjd avgift där mellanskillnaden oavkortat går till aktiviteter och upplevelser för barn och ungdomar i Ågrenskas verksamhet. Solar kompletterar årligen detta bidrag genom att bekosta produktionen av 500 löpartröjor som Ågrenskas löpare springer i under Göteborgsvarvet.

För varje år stärker vi på Solar vårt egna fokus på aktiviteter inom ramarna för socialt ansvarstagande, Corporate Social Responsibility, CSR. Detta innebär arbete med en mängd olika typer av aktiviteter; energisparande, initiativ för ansvarstagande bland leverantörer, projekt för att stödja mänskliga rättigheter osv. Ågrenskas stöd till barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras närstående är därför en given samarbetspartner till oss.

Solar Sverige AB, öppnar i ny flik

Kampanj: Giving Tuesday

Den 29 november 2022 var det Giving Tuesday. Ågrenska var med och startade en insamling för syskon. Ta del av ett kostnadsfritt webbinarium om syskon.


Sidan uppdaterad: 2023-01-14