Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Catering

Vi skapar kulinariska upplevelser för alla tillfällen – oavsett om det är företagsfester, studentfester eller bröllop. Vi hämtar inspiration från råvaror från närområdet och av högsta kvalitet. Välj oss för din nästa festlighet och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd upplevelse.

Allt överskott från din cateringbeställning går oavkortat till Ågrenskas icke vinstdrivande arbete för barn, unga, familjer och vuxna med sällsynta hälsotillstånd/diagnoser och andra funktionsnedsättningar.

Catering för alla tillfällen

Vi erbjuder ett brett utbud av cateringalternativ för att skämma bort dina gäster, både för företagsevenemang och privata tillställningar hemma.


Olika teman

Genom åren har vi lagat bufféer och middagar på många olika teman på Ågrenska med leverans till Göteborg med omnejd.

Små till stora tillställningar

Cateringbeställningar både till små middagsbjudningar och stora fester, bröllop, studentfester och julbord.

Säker och trygg mat

Ågrenska var den första restaurangen som fick Astma- och Allergiförbundets certifiering 2009. Den innebär att allergiker ska få ett bra bemötande och tillförlitlig information om vad maten innehåller. Certifieringen visar att vi arbetar systematiskt för att minimera riskerna för gäster med matallergi. 

Matomsorg

Vi lägger stor omsorg vid att personer med allergi, intolerans eller särskild kost serveras just den mat/kost som personen i fråga är i behov av.Sidan uppdaterad: 2021-11-11