Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Daglig verksamhet

Ågrenskas dagliga verksamhet erbjuder meningsfulla arbetsuppgifter och social gemenskap i en tydlig och greppbar miljö där alla blir sedda.

Det bästa med jobbet är alla kompisar, att få vara med och röra på sig och lära sig nya saker
– det är jättekul.

Delaktighet och självständighet

För oss är det viktigt att bidra till delaktighet och självständighet genom att utgå från varje individs intressen och möjligheter. Vi arbetar för att stärka relationerna till andra på arbetsplatsen och för att varje person ska känna att de ingår i ett socialt sammanhang.

Utveckla dina förmågor

Vår dagliga verksamhet ingår i Ågrenskas serviceavdelning och uppgifterna består till exempel av arbete med skötsel av våra hus, trädgård/skogsarbete och underhåll av vår utemiljö. Hos oss trivs du om du gillar att vara utomhus. Mellan de dagliga sysslorna, lägger vi även in friskvårdsaktiviteter utifrån behov. Vi har långsiktig planering av innehåll och utveckling. Vi vill främja deltagarnas intressen samt stimulera och utveckla förmågor.

Vi vänder oss till 

Vuxna med intellektuella och eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, även i kombination med lindriga rörelsehinder.

Åldrar

19 till 65 år

Edgaras syn på världen

Edgaras är en 23-årig kille som jobbar på Ågrenska. Där är han alltiallo.

Sidan uppdaterad: 2022-05-11