Ågrenskas logotyp, länk till startsidan. Ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar

Skapa sammanhållning och gemenskap med konferensaktiviteter

Möjligheterna att aktivera sig är många på vår fantastiska skärgårdsö där havet, klipporna och grönskan alltid är nära. Vi erbjuder allt ifrån avslappning i lugn och ro till roliga fartfyllda aktiviteter. Allt ifrån föreläsningar till teambuilding för att ge er en extra härlig konferensvistelse hos oss.


Promenera eller ta en löprunda i härlig natur på Lilla eller Stora Amundön och upplev den vackra miljön. Här hittar du fler förslag på aktiviteter. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

En annorlunda poängpromenad där frågor varvas med praktiska övningar där ni arbetar i grupp. Promenaden avslutas med genomgång och utdelning av pris till vinnande lag. Detta är en aktivitet som passar alla och som genomförs under avstressande former.

Poängpromenad

Tävla i lag där er samarbetsförmåga blir avgörande för hur ni lyckas. Bågskytte, stafett, kluriga utmaningar, twister, blindgång, vattenglas och luftgevär, är några exempel på vad vi kan erbjuda.

5-kamp

I skogen ligger vår utmanande låghöjdsbana. En klätterbana med olika etapper i olika svårighetsgrad.

Håll balansen i vår låghöjdsbana.

Låna gärna våra lekredskap om ni till exempel vill förlänga eftermiddagspausen vid stranden.

Kubb

Förena en fin naturupplevelse med en kajaktur runt Amundöarna och du stärker både kropp och sinne. Övergång mellan möte och middag. Inga förkunskaper behövs, utan alla kan vara med.

Kajak

Följ med på en tur med vår motorbåt och våra instruktörer runt Amundöarna. Vi packar en picknickkorg om ni vill gå i land på en kobbe. Max 6 personer. 

Motorbåt

Hyr vår bastu som ligger avskilt på andra sidan ön och kombinera bastu med havsbad. Vi levererar gärna något att äta. Varför inte låta en låda med olika sorters kryddiga korvar och grönsaker puttra på grillen under tiden ni bastar?

Bastun ligger ett stenkast från havet
Vedeldad bastu
Omklädningsrum bastun

Våra konferenslokaler

Vi har mångsidiga lokaler som är utformade för att möta era behov.

Beställ catering!

Vi skapar mat för alla tillfällen – oavsett om det är företagsfester, studentfester eller bröllop. 


Sidan uppdaterad: 2021-11-11